Häkkilän Erä-Veikot

Kesäkokous ja hirvikokous

Häkkilän Erä-Veikkojen kesäkokous pidettiin sunnuntaina 30.8.2020 Häkkilän erämajalla. Pöytäkirjan löydät sivulta pöytäkirjat. Suosittelen kaikkia seuran jäseniä lukemaan pöytäkirjan, siinä tietoa metsästysarjoituksista, pienpetopyynnistä ja vierasmetsästyksestä.

Häkkilän Erä-Veikkojen hirviseurueen kokous pidettiin sunnuntaina 30.3.2020 kesäkokouksen jälkeen. Hirvikokouksen pöytäkirja on lisätty myös sivulle pöytäkirjat.

Hirvikokouksessa päätettiin seuraavaa:

  • Hirvijahti alkaa 10.10.2020. Kokoontuminen klo 8.00 Häkkilän erämajalla.
  • Hirviporukan johtajana jatkaa Pentti Häkkinen.
  • Osallistumismaksu 100 euroa. Jahtipäivän aloitusaamuna voi vielä ilmoittautua ja maksaa osallistumismaksun. Osallistumismaksun voi maksaa suoraan hirviseurueen tilille. Hirviseurueen tilinumero löytyy seuran kotisivuilta.
  • Ampujille ja ampujan tuuraajalle asetettiin ehdoksi jahtiin pääsyyn, että hänen täytyy suorittaa koeammunta, jossa pitää saada 6 osumaa kymmenestä juoksevaan hirveen.
  • Piikkilankojen keruu sekä ampumalinjojen raivaustalkoot lauantaina 26.9.2020. Kokoontuminen majalla klo 9.00. Hirviseurueenjohtajalle voi ilmoittaa omista talkoista. Talkoista saa yhden pisteen hirvijahtiin.